Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020
 

Περιοδεία Μερόπης Υδραίου στα Διαπόντια Νησιά

Αναρτήθηκε: 09.08.2020

Περιοδεία στα Διαπόντια Νησιά, πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη ( 6/8/2020) η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και τους τοπικούς Αντιδημάρχους.

Η Δήμαρχος ενημερώθηκε επί τόπου για την εξέλιξη των έργων οδοποιίας, κτηριακών εγκαταστάσεων και ύδρευσης, που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στα νησιά, καθώς για τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως τα Λιμάνια και η θαλάσσια συγκοινωνία.

Στο Μαθράκι ολοκληρώθηκε το έργο οδοποιίας του παραλιακού δρόμου, ενώ στο στάδιο της ολοκλήρωσης της ανακατασκευής, είναι το κτήριο που βρίσκεται στο λιμάνι και το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για Κοινοτικό Γραφείο, χώρος εκδηλώσεων και αποθήκη. Επίσης στον τομέα της ύδρευσης, έχει προχωρήσει το έργο της αφαλάτωσης και έχει κατασκευαστεί δεξαμενή.

Στην Ερρείκουσα η Δήμαρχος ενημερώθηκε μεταξύ των άλλων, για θέματα οδοποιίας καθώς και για το δημοτικό κτήριο το οποίο έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου και θα χρησιμοποιηθεί για να στεγάσει το Ιατρείο του νησιού.

Στους Οθωνούς θα προχωρήσουν εκτεταμένα έργα οδοποιίας, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του νησιού, επίσης έχουν ήδη αποκατασταθεί οι γεωτρήσεις και έχει ολοκληρωθεί ο ηλεκτροφωτισμός σε όλο το παραλιακό μέτωπο.

Συζητήθηκε επίσης η τοποθέτηση στεγάστρου στο Λιμάνι σε συνεργασία με το ΟΛΚΕ που θα εξυπηρετεί τους επιβάτες.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος