Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
 

Δήμος Αγρινίου: Εργασίες Καθαρισμού στην Ερμίτσα

Αναρτήθηκε: 07.08.2020

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας  του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιούν εργασίες καθαρισμού  στην  περιοχή Ερμίτσα. Οι εργαζόμενοι  απομάκρυναν σκουπίδια και έπιπλα από το συγκεκριμένο σημείο όπου είχε δημιουργηθεί εστία μόλυνσης.

Όπως εξήγησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας το συγκεκριμένο, όπως και πολλά άλλα σημεία σε όλο το εύρος του Δήμου, έχουν  καθαριστεί αρκετές  φορές στο παρελθόν :”Δυστυχώς πρέπει να επαναλάβουμε εργασίες καθαρισμού στην περιοχή καθώς αλόγιστα κάποιοι συμπολίτες μας πετούν αντικείμενα και σκουπίδια υποβαθμίζοντας το περιβάλλον. Όπως έχω ξαναπεί οι λυπηρές αυτές εικονες αντιστεκονται στην αισθητική και τον πολιτισμό μας.

Ο Δήμος Αγρινίου, είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους στην χώρα.  Δυστυχώς υπάρχουν πολλά σημεία όπου με ανευθυνότητα  κάποιοι εναποθέτουν τα σκουπίδια τους  χωρίς να αναλογιστούν τις ευθύνες απέναντι στους συνανθρώπους μας αλλά και το περιβάλλον που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες ενός μεγάλου δήμου ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα . Παρακαλούμε τους πολίτες που αντιλαμβάνονται παραβατικές συμπεριφορές να επικοινωνούν με τον Δήμο Αγρινίου στην γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη στο  15194».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος