Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
 

Ειδική πινακίδα ενημέρωσης επικινδυνότητας Δασικών Πυρκαγιών στο Γαλάτσι

Αναρτήθηκε: 07.08.2020

Ο Δήμος Γαλατσίου σε συνεργασία με τον Σ.Π.Α.Τ. (Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων), τοποθέτησε επί της Λ. Βεΐκου στην διασταύρωση προς τον Λόφο Κόκκου,  Ειδική Πινακίδα Ενημέρωσης Επικινδυνότητας Δασικών Πυρκαγιών, τόσο για την ενημέρωση των πολιτών όσο και για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Ο δείκτης επικινδυνότητας θα αλλάζει καθημερινώς, σύμφωνα με τον χάρτη επικινδυνότητας που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ο Δήμος Γαλατσίου για την προστασία των δασικών χώρων, μεριμνά με τακτικούς καθαρισμούς, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον καθαρισμό των ξερών χόρτων σε όλη την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

«Η προστασία του φυσικού μας πλούτου από τη φωτιά, είναι ευθύνη όλων και απαιτεί τη συμβολή όλων, για τον λόγο αυτό παρακαλούμε θερμά τους πολίτες, ειδικά στις κατηγορίες κινδύνου 4 & 5 να μην κυκλοφορούν ούτε πεζοί, ούτε με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο (μοτοσικλέτα, αυτοκίνητο…) στην ευρύτερη περιοχή των Τουρκοβουνίων και να μην αδιαφορούν για τις καιρικές συνθήκες των δελτίων ειδήσεων που δημοσιεύονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, διότι η πιο μικρή φωτιά μπορεί να εξελιχθεί σε ανεξέλεγκτη πυρκαγιά» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος