Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020
 

Δήμος Θεσσαλονίκης: Φιλοξενία των μικρών ωφελούμενων του Προγράμματος REACT του Δήμου Θεσσαλονίκης σε κατασκήνωση

Αναρτήθηκε: 05.08.2020

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης μέσω του Προγράμματος REACT σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες παρέχουν φιλοξενία και υποστηρικτικές υπηρεσίες  σε αιτούντες άσυλο, με χρηματοδότηση του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (DG HOME).

Από το Σάββατο 1 Αυγούστου, μετά από το δύσκολο διάστημα περιορισμού που επέβαλαν οι συνθήκες του COVID-19 και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, οι μικροί ωφελούμενοι του Προγράμματος REACT έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν στην κατασκηνωτική περίοδο που ολοκληρώνεται την Πέμπτη 6 Αυγούστου, και διοργανώνεται από τη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης στο Ορεινό Εκπαιδευτικό Κέντρο Νυμφαίου. 

Τέτοιες δράσεις μας βρίσκουν αρωγούς και συμβάλλουν στις προσπάθειες του Δήμου μας για την ομαλή ένταξη του προσφυγικού και μεταναστευτικού πληθυσμού.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος