Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
 

Δήμος Καρδίτσας: Επίσκεψη του Καρδιτσιώτη Διεθνή μπασκετμπολίστα Γιάννη Μπουρούση στο Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο

Αναρτήθηκε: 03.08.2020

Τον Γιάννη Μπουρούση, κορυφαίο διεθνή μπασκετμπολίστα, δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος. Ο Γιάννης Μπουρούσης συζήτησε με το Δήμαρχο για θέματα που αφορούν στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ καθώς και για τις μεγάλες προοπτικές που δημιουργεί η λειτουργία του νέου Κλειστού. Επίσης συζήτηση έγινε για τις ομάδες της Καρδίτσας με έμφαση στον ΑΣΚ και την σημαντική πορεία που διαγράφει η ομάδα στα αθλητικά δρώμενα του χώρου. Ο κ. Τσιάκος ευχαρίστησε τον κορυφαίο διεθνή μπασκετμπολίστα για την επίσκεψη ενώ υπογράμμισε ότι είναι ιδιαίτερα τιμητικό και συγχρόνως ελπιδοφόρο, ότι ο Γιάννης βρίσκεται στο πλευρό του τοπικού μπάσκετ. Μάλιστα ο δήμαρχος του ζήτησε εφόσον το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, να εμπλακεί πιο ενεργά στα τοπικά αθλητικά δρώμενα και να  βοηθήσει την προσπάθεια που κάνουν οι τοπικοί σύλλογοι.  Στη συνάντηση του Δημάρχου με τον Καρδιτσιώτη πρωταθλητή ήταν παρών και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ κ. Γιάννης Ρόβας.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος