Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
 

Μήνυση κατά αγνώστων από τον Δήμο Νεάπολης–Συκεών για βανδαλισμό παιδικής χαράς

Αναρτήθηκε: 30.07.2020


Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλε η δημοτική αρχή του Δήμου Νεάπολης- Συκεών, με αφορμή το περιστατικό βανδαλισμού πρότυπης παιδικής χαράς που βρίσκεται στην περιοχή των Πεύκων, στη Θεσσαλονίκη.

 Ομάδα αγνώστων, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, επιδόθηκε χθες, κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε βανδαλισμό της παιδικής χαράς, σπάζοντας το ξύλινο κιόσκι και το μπετόν που το στήριζε, όπως επίσης και παγκάκια, ενώ οι δράστες επιχείρησαν να βάλουν φωτιά χωρίς να τα καταφέρουν.

Μετά τον βανδαλισμό, η παιδική χαρά -που παραδόθηκε σε χρήση τον Οκτώβριο του 2016 μαζί με το παρακείμενο πάρκο και χώρο αναψυχής με υπαίθρια όργανα γυμναστικής, συνολικού προϋπολογισμού 868.500 ευρώ- έκλεισε με εντολή του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Στέλιου Γκατζέ, προκειμένου να καθαριστεί ο χώρος.

Ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, με αφορμή επαναλαμβανόμενα περιστατικά βανδαλισμών εγκαταστάσεων δημοτικής περιουσίας και κοινής ωφέλειας επέρριψε ευθύνες «στην ελλιπή αστυνόμευση και τους πλημμελείς ελέγχους που διενεργούνται στην περιοχή», επαναφέροντας το αίτημα για «εντατικοποίηση των ελέγχων, με σκοπό την προστασία των πολιτών αλλά και της ιδιωτικής και δημοτικής περιουσίας».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος