Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
 

Δήμος Κατερίνης: Αυτοψία του Αντιδημάρχου Κοινοτήτων Κώστα Γραμματικόπουλου σε δημοτικά κτίρια & υποδομές στην Τ.Κ. Κάτω Μηλιάς

Αναρτήθηκε: 30.07.2020

Σειρά παρεμβάσεων, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων προγραμματίζει, συντονίζει και υλοποιεί η Αντιδημαρχία Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης.

Στο πλαίσιο αυτό, τα κτιριακά προβλήματα στο Δημοτικό Σχολείο της Μεσαίας Μηλιάς, καθώς και ζητήματα που αφορούν τον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου και ιατρείου στον οικισμό των Καρυών, τέθηκαν στο επίκεντρο της επιτόπιας αυτοψίας, που πραγματοποίησαν ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Κώστας Γραμματικόπουλος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κάτω Μηλιάς Φώτης Τζήκας.

Επιπλέον, συζητήθηκαν ο προγραμματισμός επαναλειτουργίας του αγροτικού ιατρείου, καθώς και ο έλεγχος της πηγής ύδρευσης των Καρυών.

«Προτεραιότητά μας σύμφωνα με τις οδηγίες του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου είναι να καταστήσουμε λειτουργικούς τους χώρους των δημοτικών κτιρίων και πέριξ αυτών στο σύνολο του δήμου, να βελτιώσουμε αισθητά υποδομές στις κοινότητές μας και κατά συνέπεια την ίδια την καθημερινότητα των κατοίκων» τονίζει χαρακτηριστικά ο κος Γραμματικόπουλος, ο οποίος αφού κατέγραψε αναλυτικά προβλήματα και αιτήματα δεσμεύτηκε να προωθήσει την επίλυσή τους.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος