Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
 

Δήμος Αρταίων: Με υπογραφή Δήμαρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη η σύμβαση για την αποκατάσταση δημοτικής οδού εντός του οικισμού Ροδαυγής

Αναρτήθηκε: 28.07.2020

Εργασίες αποκατάστασης δημοτικής οδού εντός του οικισμού Ροδαυγής, βαδίζουν προς υλοποίηση μετά την χθεσινή υπογραφή της σύμβασης του έργου από τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, παρουσία και του εργολάβου. Το έργο αφορά αποκατάσταση δημοτικής οδού και  άλλες εργασίες εντός του οικισμού της Ροδαυγής, με προϋπολογισμό 170.000,00 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από δημοτικούς πόρους (ΣΑΤΑ) και πόρους της Περιφέρειας.

Οι εργασίες αφορούν την βελτίωση της δημοτικής οδού από την βόρεια είσοδο προς το κέντρο του χωριού και συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι εξής παρεμβάσεις:

Καθαίρεση των υπαρχόντων τοιχίων, τα οποία έχουν ρηγματώσεις και έχουν πάρει κλήση.

Κατασκευή συρματοκιβωτίων έναντι της οδού για την αντιστήριξη της.

Κατασκευή τοιχίων έναντι της οδού

Κατασκευή ρείθρου και τεχνικού για την διευθέτηση των ομβρίων

Ασφαλτόστρωση της οδού

«Όλο αυτό το διάστημα, ο Δήμος μας προχωρά σε έργα υποδομής σε όλο το εύρος της Άρτας. Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για την ασφάλεια των κατοίκων της Ροδαυγής. Με τις εργασίες αυτές εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα και ασφάλεια του οδικού δικτύου της περιοχής » αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος  Τσιρογιάννης.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος