Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
 

Δήμος Κιλκίς: Διασκεδάζουμε όμορφα Ασφαλείς

Αναρτήθηκε: 28.07.2020

Το φετινό καλοκαίρι στο Δήμο Κιλκίς είναι ανάλαφρο, δροσερό, πλούσιο σε θέαμα και ποιότητα και πολύ διαφορετικό και από υγειονομική άποψη από κάθε άλλη χρονιά!

Το Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου και ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος ‘’Δημήτριος Ζωηρός’’ υπηρετούν τις προστάτιδες της κωμωδίας και της μουσικής αλλά και την έβδομη τέχνη σε ανακαινισμένες και περιποιημένες εγκαταστάσεις που εντυπωσιάζουν για την αισθητική, το φωτισμό και την καθαριότητά τους.

 Συγχρόνως τηρούνται πιστά  όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφάλειας έναντι του Covid – 19 ώστε οι πολίτες, οι επισκέπτες, οι καλλιτεχνικοί θίασοι και τα μουσικά σχήματα να διασκεδάζουν και να προσθέτουν ψηφίδες στο πολιτιστικό μωσαϊκό του τόπου μας με Ασφάλεια.

Το Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου και ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος γίνονται  αγαπημένος ενιαίος πολιτιστικός τόπος. Η  δύσκολη ανηφοριά προς τον Αη – Γιώργη για όσους την ανεβαίνουν πεζή τους αποζημιώνει και με το παραπάνω όταν υπομονετικά ένας – ένας εισέρχονται στον υπαίθριο ναό της υποκριτικής και της μουσικής. Το Θέατρο Λόφου έχει μεταμορφωθεί σε έναν καθαρό φιλόξενο χώρο. Οι κίονες βάφτηκαν στο χρώμα της ώχρας, το κεραμιδί χρώμα στη μετόπη ανανεώθηκε. Τα συνθήματα στους τοίχους σβήστηκαν, η εξωτερική τοιχοποιία στους χώρους υγιεινής ενισχύθηκε με επιχρίσματα. Ενισχύθηκε επίσης ο φωτισμός, έγιναν εργασίες συντήρησης στο πράσινο, καθαρίστηκαν σχολαστικά οι θέσεις του θεάτρου, τα καμαρίνια των ηθοποιών και οι χώροι υγιεινής. Οι ίδιοι οι πολίτες δείχνουν απεριόριστο σεβασμό στο δημόσιο χώρο. Αποχωρώντας από κάθε παράσταση μαζεύουν τα απορρίμματά τους και τον διατηρούν καθαρό.

Πιο κάτω, ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος ‘’Δημήτριος Ζωηρός’’ στεγάζει στη μικρή καταπράσινη γωνιά του την ενθουσιώδη διάθεση των σινεφίλ για περιπέτεια και συγκίνηση. Οι φίλοι της μεγάλης οθόνης φροντίζουν μαζί με τους αρμόδιους, επίσης, για την καθαριότητα του χώρου.

Για τις εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης και καλλωπισμού των δύο πολιτιστικών θυλάκων της πόλης του Κιλκίς επιστρατεύθηκαν υπάλληλοι, τεχνίτες, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ελαιοχρωματιστές, εργάτες καθαριότητας και πρασίνου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας και Πρασίνου, από τη ΚΔΕΚ σε αγαστή συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού. 

Και στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου και στο ‘’Δημήτριο Ζωηρό’’ εφαρμόζονται τα πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας με προγραμματιζόμενες απολυμάνσεις των χώρων, διαρρύθμιση των θέσεων για την αποφυγή συγχρωτισμού, με χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο των θεατών, χρήση αντισηπτικών, τήρηση αποστάσεων 1.5. μέτρου.

Αυτό το καλοκαίρι χαιρόμαστε και αποδεχόμαστε τις πολιτιστικές του προτάσεις και διασκεδάζουμε Ασφαλείς. 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος