Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
 

Πάτρα: Σύμβαση για το έργο του ποδηλατόδρομου

Αναρτήθηκε: 27.07.2020

Τη σύμβαση για το έργο της κατασκευής της  ποδηλατοδιαδρομής από την Κανελλοπούλου έως την Παπαφλέσσα, υπέγραψε σήμερα ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με τον ανάδοχο.

Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου, Χρήστος Κορδάς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετά τις υπογραφές ο Δήμαρχος σε δήλωσή του προς τα Μέσα Ενημέρωσης, μεταξύ άλλων είπε:

«Ο σχεδιασμός που είχαμε κάνει για δημιουργία δικτύου ποδηλατόδρομων μέσα στην πόλη, ήρθε η ώρα να πάρει σάρκα και οστά. Θα έχουμε σε λίγο έναν ποδηλατόδρομο από την Κανελλοπούλου έως την Παπαφλέσσα ο οποίος θα μεγαλώσει αφού σχεδιάζουμε να συνδεθεί με το τμήμα του ποδηλατόδρομου έως το κάμπινγκ της Αγυιάς και θα τον επεκτείνουμε από την Παπαφλέσσα μέχρι το νέο λιμάνι και μέχρι την οδό Ανθείας.

Υπολογίζοντας και το δίκτυο των ποδηλατόδρομων που προβλέπεται να γίνουν με το έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, αλλά και με το διεκδικούμενο γραμμικό πάρκο έως το Ρίον, το οποίο θα περιλαμβάνει διαδρομή για ποδήλατα, στα επόμενα χρόνια η Πάτρα θα είναι μια πόλη με συνδυασμένες ποδηλατοδιαδρομές, προσανατολισμένη στην ασφαλή χρήση του ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς, άθλησης και απόλαυσης για όλους τους δημότες.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος