Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
 

Ψηφιακή πρόσβαση με νέους υπολογιστές στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού

Αναρτήθηκε: 26.07.2020

Με στόχο τη «συμφιλίωση» του βιβλίου με την τεχνολογία και την προώθηση της φιλαναγνωσίας στη νέα γενιά, οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού εκσυγχρονίζονται και εναρμονίζονται με το πνεύμα της ηλεκτρονικής εποχής.

Προς την κατεύθυνση αυτή, με υπολογιστές νέας τεχνολογίας εξόπλισε ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα τόσο των εργαζομένων, όσο  και του αναγνωστικού κοινού.  

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Νίκος Τσιαμπέρας «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση δώσαμε  έμφαση στην αναβάθμιση σε κάθε επίπεδο των βιβλιοθηκών του Δήμου μας. Ήδη από την πρώτη κιόλας χρονιά το μεγαλύτερο μέρος των δεσμεύσεων μας σε ό,τι αφορά στη λειτουργία των βιβλιοθηκών μας υλοποιήθηκε. Μοναδική εκκρεμότητα ήταν η αγορά νέων υπολογιστών, κάτι που όπως διαπιστώνετε γίνεται πράξη σήμερα. Αντικαταστάθηκαν οι παλαιοί υπολογιστές με νέους προκειμένου, να εξοπλίσουν τις βιβλιοθήκες Κατερίνης και Κορινού αντίστοιχα. Στόχος μας, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις και τον σχεδιασμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, στην εποχή της πληροφορίας που διανύουμε, είναι η προώθηση με κάθε μέσο στις βιβλιοθήκες μας, της ψηφιακής πρόσβασης και λειτουργίας».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος