Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
 

Μόνο ηλεκτρονικά πλέον οι αιτήσεις για βρεφικούς – παιδικούς σταθμούς στο δήμο Τρικκαίων

Αναρτήθηκε: 15.07.2020

Λιγότερη ταλαιπωρία για την εγγραφή ή επανεγγραφή παιδιών στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του δήμου Τρικκαίων. Από την Τετάρτη 15 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου οι γονείς και κηδεμόνες θα μπορούν από τον υπολογιστή τους να υποβάλλουν την αίτηση για την φιλοξενία των βρεφών ή των παιδιών τους στους αντίστοιχους βρεφικούς ή παιδικούς σταθμούς με τροφεία.
Αυτή είναι η πρώτη μιας σειράς ηλεκτρονικών υπηρεσιών που εισάγει ο δήμος στην καθημερινότητα των πολιτών, διευκολύνοντας την υποβολή αιτήσεων, καθιστώντας πιο ασφαλή τη διαδικασία και μειώνοντας στο ελάχιστο την ταλαιπωρία και τη μετακίνηση.
Η διαδικασία πλέον θα είναι και ο «οδηγός» για τις λοιπές διαδικασίες που σύντομα θα δημοσιοποιηθούν και θα μειώσουν σε μέγιστο βαθμό την εξάρτηση του πολίτη από τη γραφειοκρατία.

Η είσοδος γίνεται από τη σελίδα του δήμου www.trikalacity.gr και στη συνέχεια μέσω του ειδικού banner ή απ’ ευθείας στη διεύθυνση https://trikalacity.gr/aitiseis-gia-vrefikoys-paidikoys-stathmoys-2020/. Εκεί, περιγράφεται βήμα προς βήμα η σχετική διαδικασία, διευκολύνοντας τους γονείς – κηδεμόνες.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος