Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
 

Δήμος Χαλκιδέων: Υπογραφή σύμβασης για “ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ”

Αναρτήθηκε: 15.07.2020

Υπεγράφη χθες, Τρίτη 14 Ιουλίου, σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο “ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ”, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) Έλενα Βάκα και την Ανάδοχο Εταιρεία.

Το έργο, προϋπολογισμού 570.000  ευρώ (προ Φ.Π.Α.), αφορά στη σύνδεση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Νέας Αρτάκης και της Νέας Κυζίκου με αγωγό τροφοδοσίας, ο οποίος θα μεταφέρει νερό από τις γεωτρήσεις που βρίσκονται στην περιοχή “Κρασσάς” του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Το νέο δίκτυο αυτό θα εξοπλιστεί με 3 εκκενωτές, 3 αεροβαλβίδες, 7 βαλβίδες διακοπής και 5 πυροσβεστικούς κρουνούς.  Η διασύνδεση θα πραγματοποιηθεί σε θέση πάνω από τον οικισμό του Βατώντα κι αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Σκοπός του παραπάνω έργου είναι η ενίσχυση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αρτάκης και η βελτίωση της λειτουργικότητάς του.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος