Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
 

Δήμος Έδεσσας: Προσπάθεια αξιοποίησης του Ξενία Έδεσσας

Αναρτήθηκε: 14.07.2020

Ο Δήμος Έδεσσας έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την αξιοποίηση του χώρου του πρώην Ξενία Έδεσσας, σε συνεργασία με την Εταιρία Διαχείρισης Ακινήτων (ΕΤΑΔ).

Μετά τη συνάντηση του Δημάρχου με τη Διοίκηση της ΕΤΑΔ ο Δήμος Έδεσσας, σε συνεργασία με την Φιλοζωική Έδεσσας, φρόντισε για την απομάκρυνση των αδέσποτων ζώων που διαβιούσαν στο κτήριο, έτσι ώστε να καθαριστεί και να απολυμανθεί, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η διαδικασία αναζήτησης επενδυτών για τη λειτουργία του χώρου ως ξενοδοχείου.

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Λαμπρόπουλος τόνισε «Το Ξενία είναι μία πολύ σημαντική υποδομή για την Έδεσσα, που πρέπει να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Ευχαριστώ τα μέλη της Φιλοζωικής και την αρμόδια υπησία του Δήμου Έδεσσας για την αποτελεσματικότητα που έδειξαν και την φροντίδα ώστε να απομακρυνθούν τα αδέσποτα χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα».

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου με επιστολή του ενημέρωσε την ΕΤΑΔ για την εξέλιξη αυτή και συνεργάζεται συνεχώς με τα διευθυντικά στελέχη της εταιρίας προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία εξεύρεσης επενδυτών για την αξιοποίηση του χώρου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος