Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
 

Δήμος Έδεσσας: Βελτιώσεις στο Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας

Αναρτήθηκε: 14.07.2020

Συνεχείς βελτιώσεις πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του νέου Αθλητικού Κέντρου της Έδεσσας. Συγκεκριμένα, αναμορφώθηκε και το τρίτο γήπεδο τένις για τους λάτρεις του αθλήματος, ενώ ανακαινίστηκε το γήπεδο μπάσκετ.

Ο χώρος είναι μία πραγματική όαση δροσιάς και φιλοξενεί κάθε μέρα πολλούς αθλούμενους στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, αλλά και όσους θέλουν να τρέξουν ή να περπατήσουν στη σκιά των δέντρων της περιοχής. Η μετάβαση μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο από τον κεντρικό δρόμο, αλλά και με τα πόδια ή ποδήλατο από την παραποτάμια διαδρομή που έχει διαμορφωθεί ξεκινώντας από τη Βυζαντινή γέφυρα και καταλήγοντας στο Αθλητικό Κέντρο.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου γηπέδου, χωρίς όμως να ενοχλούν τους αθλούμενους, καθώς πραγματοποιούνται στο άκρο του Αθλητικού Κέντρου και δεν επηρεάζουν τις υπόλοιπες δραστηριότητες.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος