Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
 

Κοζάνη: Το 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου αύριο Κυριακή 12 Ιουλίου

Αναρτήθηκε: 11.07.2020

Το 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου του Δήμου Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί αύριο  Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, 17:00 – 23:00, στην κεντρική πλατεία της πόλης (Πλατεία Νίκης), μετά την πρόσφατη αναβολή του λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Τοπικοί συγγραφείς, βιβλιοπωλεία, εκδότες και άνθρωποι των γραμμάτων θα γνωριστούν με το κοινό μέσα από συνεντεύξεις, που θα προβάλλονται ζωντανά μέσω του επίσημου καναλιού του Δήμου Κοζάνης στο YouTube. Τα τοπικά βιβλιοπωλεία θα βρίσκονται στον χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, διαθέτοντας βιβλία προς πώληση.

Στο πλαίσιο της δράσης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Βιβλίο και Ψηφιακή Εποχή: Προκλήσεις, προοπτικές και δυνατότητες», η οποία θα προβληθεί στις 12:30, μέσω του επίσημου καναλιού του Δήμου Κοζάνης στο YouTube  bit.ly/3dTWaDt .

Στόχος, το Φεστιβάλ να αποτελέσει θεσμό και η Κοζάνη, ως πόλη του βιβλίου, να εμπλουτίσει και να αναβαθμίσει την πολιτιστική ζωή του τόπου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος