Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
 

Δήμος Χανίων: Υγειονομικά πρωτόκολλα και διαχείριση ύποπτων κρουσμάτων Covid-19”- Ενημερωτική συνάντηση στο Φρούριο Φιρκά

Αναρτήθηκε: 10.07.2020

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα:“Υγειονομικά πρωτόκολλα και διαχείριση ύποπτων κρουσμάτων Covid-19” πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στον χώρο του Φρουρίου Φιρκά. Η συνάντηση ήταν πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕΧ).

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων, διενεργήθηκε ενημέρωση αναφορικά με τα μέτρα πρόληψης για τη μετάδοση του κορωνοϊού σε εργαζόμενους και επισκέπτες τουριστικών επιχειρήσεων, τη σωστή προετοιμασία των επιχειρήσεων και την ορθή διαχείριση των ύποπτων κρουσμάτων σύμφωνα με τη νομοθεσία. Ομιλητές στην εσπερίδα ήταν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα του Τουρισμού, Κυριάκος Κώτσογλου, ο Δ/ντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Χανίων, Δημήτρης Νικολακάκης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου, Σταυρούλα Μαρακάκη.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Γιάννης Γιαννακάκης, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της ενημερωτικής συνάντησης για όλους, τονίζοντας πως στόχος του εποικοδομητικού διαλόγου είναι η επίλυση αποριών και ερωτημάτων αναφορικά με τη διαχείριση των προβλημάτων του κορωνοϊού.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος