Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
 

Δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός, οφθαλμολογικός και οδοντιατρικός έλεγχος, στη Σαμοθράκη

Αναρτήθηκε: 11.07.2020

Δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός, οφθαλμολογικός και οδοντιατρικός έλεγχος, για παιδιά, θα πραγματοποιηθεί  στη Σαμοθράκη από τη Δευτέρα 13 έως την Παρασκευή 17 Ιουλίου, στο πλαίσιο της δράσης «Προληπτική Ιατρική/Οδοντιατρική “Ιπποκράτης” ».

Τη δράση διοργανώνουν το  Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σαμοθράκης σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Έβρου, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας».

Η δράση θα υλοποιηθεί τις παραπάνω ημέρες από τις  8:30 έως τις 13:30 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου.

Η πρωτοβουλία Προληπτικής Ιατρικής εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τοπικούς  Ιατρικούς Συλλόγους  που ως στόχο έχει να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, όπως η προαγωγή και η διασφάλιση της υγείας ενηλίκων και παιδιών μέσω προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων. Ο ΟΠΑΠ αποτελεί διαχρονικά σταθερό υποστηρικτή της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.

Με επίκεντρο τη νέα γενιά, η στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας βασίζεται στους πυλώνες της Υγείας, του Αθλητισμού και της Απασχόλησης, εξυπηρετώντας ουσιαστικές ανάγκες και υλοποιώντας αποτελεσματικές παρεμβάσεις.

Για την υλοποίηση της δράσης το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει:

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» το οποίο θα στελεχώνονται από εθελοντές γιατρούς και Οδοντιάτρους καθώς και από νοσηλευτικό ή άλλο προσωπικό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος