Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
 

Ηράκλειο: Ένας κήπος με βιβλία στη… Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη

Αναρτήθηκε: 30.06.2020

Η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη, με το τέλος της σχολικής χρονιάς δημιουργεί έναν «κήπο με βιβλία»! Προχωρά σε προτάσεις για τους μικρούς της φίλους για να διαβάσουν, να «ταξιδέψουν», να χαρούν, να συγκινηθούν, να προβληματιστούν και να εμπνευστούν από έργα γνωστών συγγραφέων και εικονογράφων παιδικής λογοτεχνίας. Ουσιαστικά πρόκειται για μια σειρά επιλογών των πιο αγαπημένων παιδικών βιβλίων, αλλά και νέων κυκλοφοριών, πολλά από τα οποία είναι βραβευμένα, όλα πάντως είναι επιλεγμένα με γνώμονα την ομορφιά του παιδικού μυαλού, όπως αυτή υπηρετείται από ταλαντούχους δημιουργούς.

Η λίστα εμπλουτίζεται σταδιακά με νέες κυκλοφορίες, βραβευμένα βιβλία ή κλασικά αγαπημένα των παιδιών. Κάποιοι από τους τίτλους υπάρχουν ήδη στη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη και οι μικροί αναγνώστες μπορούν να τα δανειστούν. 

Το δανειστικό τμήμα της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, αυτή την χρονική περίοδο λόγω της πανδημίας COVID-19, λειτουργεί μόνο πρωί, καθημερινά από τις 08:00 έως τις 14:30 με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Πληροφορίες :

http://www.vikelaia.gr/index.php/ekpaidefsi/248-enas-kipos-me-vivlia

Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη

Μέγαρο «Αχτάρικα»

Τηλ. 2813 409711

Email: vikelaia@heraklion.gr 

www.vikelaia@heraklion.gr

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος