Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
 

Επαναλειτουργεί η δομή Δήμου Ιλίου – ΓΣΕΕ για δωρεάν πληροφόρηση και συμβουλευτική συνταξιούχων, εργαζομένων και ανέργων

Αναρτήθηκε: 28.06.2020

Μετά την αναστολή λειτουργίας λόγω των περιοριστικών μέτρων, ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι επαναλειτουργεί η υποστηρικτική δομή πληροφόρησης και συμβουλευτικής συνταξιούχων, ατόμων πλησίον της σύνταξης, εργαζομένων και ανέργων του Δήμου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Η υποστηρικτική δομή ξεκινά και πάλι τις συναντήσεις, κατόπιν ραντεβού, από αύριο  Δευτέρα 29  Ιουνίου 2020  από τις 16:00 έως  και τις 20:00, όπου Νομικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι Απασχόλησης θα βρίσκονται στο Δημαρχείο Ιλίου, στον 4ο όροφο, προκειμένου να παρέχουν  δωρεάν  υπηρεσίες εξειδικευμένης πληροφόρησης και επαγγελματικής συμβουλευτικής.

Συγκεκριμένα, θα υποδέχονται και θα επεξεργάζονται ερωτήματα που αφορούν το εργατικό δίκαιο (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ.) και το δίκαιο κοινωνικής ασφάλισης (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ.).

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε ατομικό επίπεδο, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, για το λόγο αυτό οι παρευρισκόμενοι, εκτός της τήρησης της επιβαλλόμενης απόστασης, θα πρέπει να διαθέτουν γάντια και μάσκα.

Για περισσότερες πληροφορίες, και ραντεβού κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Κοινότητας και συγκεκριμένα με την κυρία Χριστιάννα Τσουλούφη στο τηλέφωνο 2132030007 & 2132030011, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:30 έως 14:00.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος