Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
 

Δήμος Αμαρουσίου: Σε εξέλιξη το πρόγραμμα καθαρισμού και πιστοποίησης των παιδικών χαρών

Αναρτήθηκε: 24.06.2020

Θ. Αμπατζόγλου: «Προέχει η ασφάλεια των παιδιών μας»

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες καθαρισμού και πιστοποίησης των παιδικών χαρών του Δήμου Αμαρουσίου. Τόσο οι τεχνικές υπηρεσίες όσο και Δνση Καθαριότητας, εκτελούν καθημερινά όλες τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου οι παιδικές χαρές που λειτουργούν να είναι καθαρές και ασφαλείς, έχοντας υποβληθεί σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αναφορικά με αυτό το θέμα επισημαίνει: «Το Μαρούσι στερείται κοινόχρηστων χώρων και η ανάγκη να είναι επισκέψιμοι οι υπάρχοντες, είναι μεγάλη. Αποτελεί ευθύνη του Δήμου μας, αυτοί οι χώροι, να παρέχουν το μέγιστο βαθμό ασφάλειας. Με αυτή την αρχή εργαζόμαστε και τμηματικά παραδίδουμε τις παιδικές χαρές που πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, βάσει του τεχνικού μας προγράμματος.  Όμως η ηθική υποχρέωση για φροντίδα των σημείων που παίζουν τα παιδιά μας δεν είναι μόνο του Δήμου, αλλά και των Δημοτών, που πρέπει με τη στάση και τη συμπεριφορά τους να αποδεικνύουν καθημερινά το σεβασμό τους για τη δημοτική περιουσία και τον συνάνθρωπο που την χρησιμοποιεί».​

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος