Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
 

Πρόσθετες αλλαγές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΚΕΔΕ για διόρθωση των τετραγωνικών ακινήτων

Αναρτήθηκε: 09.06.2020

Πρόσθετες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα  υποβολής δήλωσης διόρθωσης των τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων της ΚΕΔΕ,  προκειμένου να γίνει πιο εύχρηστη η λειτουργία της.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΚΕΔΕ ( https://tetragonika.govapp.gr/) δημιουργήθηκε με τη συνεργασία του υπουργείου Εσωτερικών, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την ΑΑΔΕ, την ΓΓΠΣ και τον ΔΕΔΔΗΕ, συνεχίζει τη λειτουργία της.

Μέχρι τώρα έχουν δηλωθεί πάνω από εφαρμογής έχουν ήδη υποβληθεί πάνω από 450.000 δηλώσεις και έχουν δηλωθεί επιπλέον άνω των 10,5 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων προς επεξεργασία στους Δήμους, ήτοι ποσοστό της τάξης του 35% επί των δηλωμένων.

Με τις  αλλαγές που έγιναν, τέθηκαν σε εφαρμογή από την Παρασκευή 5 Ιουνίου  οι ακόλουθες λειτουργίες τόσο για τη περαιτέρω εξυπηρέτηση των πολιτών όσο και των υπαλλήλων των ΟΤΑ:

· Δυνατότητα Δήλωσης ηλεκτροδοτούμενων τ.μ. από κοινόχρηστο ρολόι. Έγινε προσθήκη 2 πεδίων (Αριθμός παροχής κοινόχρηστου ρολογιού, τ.μ. κοινοχρήστου χώρου)

· Προστέθηκε η διεύθυνση επικοινωνίας στη δήλωση

· Βελτιώθηκε η εισαγωγή κινητού τηλεφώνου ώστε να έχουμε και κινητά κατοίκων του εξωτερικού (περισσότερα ψηφία)

· Προστέθηκε το Οικοδομικό Τετράγωνο (μη υποχρεωτικό)

· Προστέθηκε πεδίο χαρακτηρισμού ενός ακινήτου σαν Εντός-Εκτός Οικισμού · Προστέθηκε πεδίο στα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, για την καταχώριση σχετικού αριθμού παροχής. (αφορά υπαλλήλους ΟΤΑ)

· Βελτίωση των αναζητήσεων στη λίστα των δηλώσεων για τους υπαλλήλους των Δήμων Στις 12 Ιουλίου 2020 θα έχει ολοκληρωθεί και μια σειρά αναφορών (reports) που θα διευκολύνουν τους Δήμους στην καλύτερη επεξεργασία των δηλώσεων.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος