Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
 

Με εξειδικευμένο προσωπικό ενισχύθηκε ο Συμβουλευτικός Σταθμός Άνοιας του Δήμου Καλαμαριάς

Αναρτήθηκε: 04.06.2020

Με  πέντε επιπλέον ειδικότητες, ενίσχυσε ο Δήμος Καλαμαριάς, τον   Συμβουλευτικό Σταθμό Άνοιας, που λειτουργεί στην πόλη.

Έτσι από την περασμένη Δευτέρα  1η Ιουνίου,  ο Συμβουλευτικός Σταθμός  Άνοιας και  στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος ΕΣΠΑ, λειτουργεί με τη στελέχωση πρόσθετου εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού,  Νευρολόγο, Ψυχολόγο, Κοινωνική Λειτουργό, Εργοθεραπευτή και Νοσηλεύτρια, αναβαθμίζοντας  τις παρεχόμενες υπηρεσίες  με ένα πολύπλευρο δίκτυο φροντίδας που θα καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πρόληψη της άνοιας, η συστηματική προσέγγιση του προβλήματος ασθενών, καθώς και η ψυχοκοινωνική υποστήριξη των οικογενειών τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Συμβουλευτικός Σταθμός Άνοιας λειτουργεί σε χώρους του Α΄Κ.Α.Π.Η. Καλαμαριάς ( Κολοτούρου 14 ) και εξυπηρετεί δωρεάν όλους τους κατοίκους ηλικίας, από 50 χρονών και πάνω.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος