Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
 

Τηλεημερίδα Περιφέρειας Αττικής -ΕΔΣΝΑ για την παρουσίαση του ειδικού Σχεδίου Διαχείρισης των Βιοαποβλήτων στην Αττική

Αναρτήθηκε: 03.06.2020

Τηλεημερίδα με θέμα «2020: Έτος Ανακύκλωσης για την Αττική, Διαχείριση Βιοαποβλήτων – Η Επόμενη Μέρα» και με τη συμμετοχή δημάρχων και αντιδημάρχων της Αττικής, διοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ, την Πέμπτη με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που εορτάζεται την επομένη, Παρασκευή 5 Ιουνίου.

Στην τηλεημερίδα (11:30 έως τις 13:30), χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι υπουργοί Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ενώ ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης θα παρουσιάσει το Ειδικό Σχέδιο Διαχείρισης των Βιοαποβλήτων στην Αττική.

Ειδικότερα η τηλεημερίδα θα εστιάσει:

– Στο ρόλο της διαχείρισης των βιοαποβλήτων στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας, τις υποχρεώσεις των δήμων αλλά και τις δυνατότητες που ανοίγονται.

-Στην πρόοδο του προγράμματος διανομής ειδικών απορριμματοφόρων και καφέ κάδων βιοαποβλήτων.

-Στα επόμενα βήματα για τη δημιουργία δικτύου ολοκληρωμένης διαχείρισης βιοαποβλήτων.

-Στις εν εξελίξει ενέργειες για παραγωγή πιστοποιημένου εδαφοβελτιωτικού από την κομποστοποίηση βιοαποβλήτων.

– Στα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά οφέλη που αναμένονται από την υλοποίηση του δικτύου ολοκληρωμένης διαχείρισης βιοαποβλήτων.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος