Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
 

Πρόγραμμα πιστοποίησης και κατάρτισης των εργαζομένων στον τουρισμό από περιφέρεια, πανεπιστήμιο και τους φορείς τουρισμού της Κρήτης

Αναρτήθηκε: 06.06.2020

Η Κρήτη προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την έναρξη της ιδιαίτερης και δύσκολης τουριστικής περιόδου. Η «Ασφαλής Κρήτη», παραμένει η σημαντικότερη προτεραιότητα της περιφέρειας Κρήτης κι όλων των φορέων του νησιού.

Για την επίτευξη αυτού το στόχου ανακοινώθηκε η υλοποίηση προγράμματος πιστοποίησης και κατάρτισης των εργαζομένων στον τουρισμό υλοποιείται από την Περιφέρεια Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και τους Φορείς του Τουρισμού της Κρήτης με θέμα: «Κορωνοϊός (SARS-CoV-2): Προφύλαξη και μέτρα πρόληψης εργαζομένων σε καταλύματα, τουριστικά γραφεία, τουριστικά πούλμαν, spa, ξεναγήσεις, διοργάνωση συνέδριων κλπ».

Το πρόγραμμα, ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη, 9 Ιουνίου  και  περιλαμβάνει διαδικτυακά σεμινάρια και θα απευθύνεται σε όλη την «αλυσίδα» του τουρισμού, δηλαδή στους ξενοδοχοϋπαλλήλους, τον επισιτισμό, τους τουριστικούς πράκτορες και τους εργαζόμενους τους, τους ξεναγούς, τους οδηγούς, τους εργαζόμενους στα κέντρα ευεξίας (Spa) και εργαζόμενους γενικά των τουριστικών καταλυμάτων. Πρόκειται για ένα έργο που προετοιμάστηκε τον τελευταίο μήνα με τη συμμετοχή ειδικών.

Τα σεμινάρια έχουν τετραήμερη διάρκεια και θα εξελιχθούν σε τέσσερις κύκλους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, καθώς το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την περιφέρεια Κρήτης.  Θα υλοποιηθεί από την Ιατρική Σχολή στο πλαίσιο του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος όλοι οι συμμετέχοντες θα διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση, ώστε ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί να γίνουν μέρος της αλυσίδας που θα διατηρήσει τη θέση του νησιού μας, ως έναν από τους ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς το 2020.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος