Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
 

Έκταση 115 στρεμμάτων στο Σχιστό παραχωρούνται στο δήμο Κορυδαλλού για χώρο άθλησης

Αναρτήθηκε: 29.05.2020

Στο δήμο Κορυδαλλού παραχωρείται έκταση 115 στρεμμάτων που προορίζεται για χώρος άθλησης.

Πρόκειται για έκταση απαλλοτριωμένη, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στα πρώην λατομεία στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Σήμερα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης υπέγραψε την Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παραχώρηση, παρουσία του δημάρχου Κορυδαλλού Νίκου Χουρσαλά.

«Χαίρομαι που επί της θητείας μου, επιτέλους, ολοκληρώνεται αυτό το ζήτημα, το οποίο ανατρέχει περισσότερο από 20 χρόνια πριν και σήμερα κάνουμε το ξεκίνημα, την αρχή της υλοποίησής του για να εξυπηρετηθούν, τόσο η ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού και της ευρύτερης αθλητικής οικογένειας, όσο και η αξιοποίηση μιας μέχρι τώρα ανενεργής επένδυσης», ανέφερε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Ο  δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς επεσήμανε πως η σημερινή ημέρα είναι «μία ιστορική μέρα για την πόλη του Κορυδαλλού. Είναι η μέρα που ο δήμος μας «μεγαλώνει» κατά 115 στρέμματα γης, τα οποία μας παραχωρούνται κατά χρήση, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε – επιτέλους – μετά από 20 χρόνια, παραλείψεων και αστοχιών, να γίνει πραγματικότητα το μεγάλο όνειρο της πόλης. Να αποκτήσουμε στην παραμελημένη για χρόνια περιοχή του Σχιστού, έναν μοναδικό χώρο άθλησης που θα είναι ανοικτός στο σύνολό του, ώστε να τον απολαμβάνουν οι κάτοικοι του Κορυδαλλού αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος