Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
 

Δήμος Αγ. Παρασκευής: 1,5 τόνος ξηράς τροφής για τα αδέσποτα

Αναρτήθηκε: 28.05.2020

1.500 κιλά ξηράς τροφής διέθεσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων της πόλης μας, την Τρίτη 26 Μαΐου.

Οι συσκευασίες της ξηράς τροφής μοιράστηκαν από τα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στο Πολιτιστικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» με πρωτοβουλία της κτηνιάτρου Ελευθερίας Παπαδοπούλου, υπεύθυνης του Προγράμματος του Δήμου για τα Αδέσποτα και Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου.

Η πρωτοβουλία αυτή της κ. Παπαδοπούλου πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας Νίκο Τζιντάνο και Χάρη Παπαδημητρίου, καθώς και με τη βοήθεια της Προέδρου του Συλλόγου Ζωοφίλων Αγίας Παρασκευής Ντίνας Μπουλούμπαση.

Τηρουμένων όλων των κανόνων ασφαλείας που επιβάλλουν ακόμη οι παρούσες συνθήκες και με εξαιρετική οργάνωση, ο κάθε φιλόζωος υπέγραφε για την ποσότητα που παραλάμβανε. Ταυτόχρονα, γινόταν καταγραφή στο αρχείο της Πολιτικής Προστασίας η περιοχή ευθύνης του, στην οποία θα γινόταν η σίτιση.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής καλεί όλους τους πολίτες να φροντίζουν, ανάλογα με τη δυνατότητα του καθενός, τα αδέσποτα της περιοχής μας και να ενημερώνουν την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για τα αδέσποτα που δεν σιτίζονται.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος