Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
 

Διανομή γευμάτων σε ευπαθείς ομάδες Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Αναρτήθηκε: 26.05.2020

 

Τη διανομή έτοιμων γευμάτων σε ευπαθείς ομάδες συνεχίζει ο Δήμος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη.

Πιο συγκεκριμένα 500 δικαιούχοι του προγράμματος «Προμήθεια ειδών σίτισης (έτοιμων γευμάτων) σε ευπαθείς ομάδες των Δήμων Περιφέρειας Αττικής λόγω πανδημίας Cocid-19» παραλαμβάνουν καθημερινά φαγητό  στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος της Περιφέρειας και  με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Παράλληλα ο Δήμος Νικαιας-Αγ. Ι.Ρέντη παρέχει γεύματα σε 150 δικαιούχους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»  ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης υπογραμμίζει:

«Είναι συγκινητικό και ελπιδοφόρο το γεγονός ότι σ’αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς εκτός από τους εργαζόμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου μας, συμμετέχουν και εθελοντές, βάζοντας στην άκρη κάθε φόβο και δισταγμό. Τηρώντας τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής μεγαλώνουμε καθημερινά αυτό το μοίρασμα αγάπης. Η παρουσία του κορονοϊου κατάφερε να κινητοποιήσει σύνολα ανθρώπων με ενσυναίσθηση και με στόχο την κοινωνική προσφορά. Σε μια εποχή που η εσωστρέφεια  και ο κοινωνικός κατακερματισμός είχαν τραυματίσει την κοινωνική συνοχή, η πανδημία έγινε το έναυσμα για να τονωθεί η κοινωνική αλληλεγγύη. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε και στη μετά covid εποχή να προσφέρουμε διεξόδους στους περισσότερο αποκλεισμένους συνανθρώπους μας ανοίγοντας μεγαλύτερα πεδία κοινωνικής δράσης».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος