Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020
 

Δήμος Ζωγράφου: Στην υπηρεσία του δημότη η πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών

Αναρτήθηκε: 23.05.2020

Σε λειτουργία τέθηκε η Πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών αιτήσεων πολιτών του Δήμου Ζωγράφου. Πρόκειται για μία σύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών διεκπεραίωσης αιτήσεων πολιτών.

Για την είσοδό τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην εφαρμογή μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.zografou.gov.gr   επιλέγοντας τη σύνδεση «Ηλεκτρονικές αιτήσεις πολιτών» στο μενού «Γρήγορη Πρόσβαση» στο αριστερό μέρος της ιστοσελίδας.

Με την ενεργοποίηση της πλατφόρμας είναι εφικτό να λαμβάνουν οι πολίτες αντίγραφα ληξιαρχικών πράξεων και πιστοποιητικά δημοτολογίου, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν στο Δημαρχείο ή στα ΚΕΠ. Η εγγραφή και η ταυτοποίηση των πολιτών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα με τους κωδικούς Taxisnet ακόμη και από Smartphones.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να αιτούνται ηλεκτρονικά και να παραλαμβάνουν μέσω ταχυδρομείου ή από τον Δήμο:

Πιστοποιητικά Δημοτολογίου:

Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας

Πιστοποιητικό Γέννησης

Πιστοποιητικό Εντοπιότητας

Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

Πιστοποιητικό Μητρώου Αρρένων

Πιστοποιητικό Εγγυτέρων Συγγενών

Άλλο Πιστοποιητικό

Αντίγραφα Ληξιαρχικών Πράξεων:

Ληξιαρχική Πράξη Θανάτου

Ληξιαρχική Πράξη Συμφώνου Συμβίωσης

Ληξιαρχική Πράξη Γάμου

Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος