Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
 

Επαναλειτουργία των Δημιουργικών Εργαστηρίων του Δήμου Περιστερίου

Αναρτήθηκε: 21.05.2020

Ο Δήμος Περιστερίου ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 θα τεθούν σε επαναλειτουργία τα Δημιουργικά Εργαστήρια Φωτογραφίας, Χειροτεχνίας, Κινηματογράφου, Ραπτικής, Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Αγγειοπλαστικής και Χορού, μόνο για τους ενηλίκους μαθητές.

Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή, στο πλαίσιο της δέσμης μέτρων που συγκροτούν το δίχτυ προστασίας και ασφάλειας έναντι του κορονοϊού (covid-19).

Πληροφορίες από τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), καθημερινά τις ώρες 8:30 – 14:00, στα τηλέφωνα 2105779914 και 2105779049.

Όσον αφορά τους ανήλικους μαθητές θα συνεχιστεί η εξ αποστάσεως (e-learning) λειτουργία των Δημιουργικών Εργαστηρίων που παρέχει από την αρχή των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, δωρεάν η ΔΕΠΑΔΠ, μέσω της ειδικής πλατφόρμας.

Όπως σημειώνει ο Δήμος Περιστερίου, το πρωτοποριακό πρόγραμμα του, της εξ αποστάσεως λειτουργίας των Δημιουργικών Εργαστηρίων αποτελεί «πιλότο» για πολλούς Δήμους της χώρας μας.

Για τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Περιστερίου θα συνεχιστεί η επικοινωνία μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μεταξύ εκπαιδευτικών και παιδιών, στην προσπάθεια του Δήμου Περιστερίου να σταθεί αρωγός στην οικογένεια αυτές τις δύσκολες ώρες.

Κάθε μέρα, ώρες 17:00-19:00 θα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης μέσω link για δημιουργική απασχόληση (παραμύθια, γυμναστική, κατασκευές, ενημερωτικά sites για δημιουργική απασχόληση).

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος