Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020
 

Διαμαρτυρία Δήμου Δελφών για την διακοπή των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αναρτήθηκε: 19.05.2020


Για την περικοπή των δρομολογίων της γραμμής Τιθορέα- Λιανοκλάδι και αντιστρόφως, που δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στις μεταφορές, διαμαρτύρεται με ανακοίνωσή του ο Δήμος Δελφών, και καλεί την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε και τα αρμόδια υπουργεία να επαναφέρουν τα δρομολόγια ως είχαν για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση την οποία υπογράφουν  οι αντιδήμαρχοι Δ.Ε Γραβιάς,  Δ.Ε. Καλλιέων  και Δ.Ε. Παρνασσού, Ιωάννης Μανανάς, Χαρίλαος Αγαπητός, και  Ευάγγελος Κούσουλας τονίζουν ότι η εν λόγω περικοπή των δρομολογίων «αποκόπτει την περιοχή  στη μετά COVID-19 εποχή όπου οφείλουμε να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις μας και τον τουρισμό μας».

Παράλληλα  επισημαίνουν ότι ο Δήμος Δελφών διεκδικεί για τους δημότες του τα αυτονόητα, όπως η ισότιμη χρήση των Δημοσίων μέσων μαζικής μεταφοράς και συγκεκριμένα του τρένου το οποίο αποτελεί ένα από τα κυριότερα μέσα μεταφοράς των κατοίκων, αφού εξυπηρετεί τις Δημοτικές Ενότητες Παρνασσού, Γραβιάς και Καλλιέων.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος