Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
 

Δήμος Βριλησσίων:Νέα δράση σίτισης των αδέσποτων από τον Δήμο και τους εθελοντές δημότες

Αναρτήθηκε: 19.05.2020

Νέα δράση προσφοράς ζωοτροφών σίτισης των αδέσποτων γατών και σκύλων υλοποίησε ο Δήμος Βριλησσίων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α).

Την παράδοση των τροφών για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς στους εθελοντές φιλόζωους των Βριλησσίων έκανε την Πέμπτη 14 Μαΐου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα θέματα Περιβάλλοντος, Αλέξης Μαυραγάνης, με την υπεύθυνη του δημοτικού προγράμματος κα Α. Παπαγεωργίου.

Ο κ. Μαυραγάνης τόνισε «τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς των δημοτών για το σημαντικό ζήτημα της σίτισης των αδέσποτων όλο το διάστημα της κρίσης πανδημίας που βιώνουμε» και δεσμεύτηκε ότι το ερχόμενο διάστημα θα συμβάλλει ιδιαίτερα, ώστε «ο Δήμος Βριλησσίων να πυκνώσει τις δράσεις του με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της ολοκληρωμένη προσέγγισης για βιώσιμη διαχείριση των αδέσποτων».

Το Πρόγραμμα Βιώσιμης Διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς υλοποιείται βήμα-βήμα την τελευταία πενταετία από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας και σε αγαστή συνεργασία με τους φιλοζωικούς συλλόγους και τους ευαισθητοποιημένους εθελοντές δημότες της πόλης.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος