Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020
 

Έτοιμες οι παραλίες της Γλυφάδας να υποδεχθούν τους κολυμβητές

Αναρτήθηκε: 08.05.2020

Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, και παγκάκια  στις πέντε παραλίες της Γλυφάδας που είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους κολυμβητές.

Όπως σημειώνει ο Δήμος Γλυφάδας σε ανακοίνωσή του, όλο το προηγούμενο διάστημα έγινε μεθοδική και οργανωμένη δουλειά για να βρίσκονται όλα στη θέση τους.

“Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι παντέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο για τον συντονισμό και την προσπάθεια και τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες. “Με όλη μας την αγάπη αλλά και την καθημερινή μας φροντίδα, σας περιμένουμε για τις πρώτες βουτιές στη Γλυφάδα μας”, αναφέρει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος