Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
 

Μ. Καμμά, δήμαρχος Τήλου: Να κατανοήσει επιτέλους η Πολιτεία ότι οι κάτοικοι των Μικρών Νησιών δεν είναι Πολίτες τρίτης κατηγορίας!

Αναρτήθηκε: 09.05.2020

Την πλήρη αντίθεσή της  με το ενδεχόμενο διαχωρισμό των τουριστικών προορισμών σε τρεις ζώνες ανάλογα μα τις υγειονομικές υποδομές που διαθέτουν  εκφράζει με δήλωση- ανάρτηση στο FB η δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά,  και ζητά από την πολιτεία «να κατανοήσει επιτέλους ότι οι κάτοικοι των Μικρών Νησιών δεν είναι Πολίτες τρίτης κατηγορίας».

«Τα μικρά νησιά, υπογραμμίζει η κ. Καμμά,  με υγειονομική υποδομή έναν ανειδίκευτο γιατρό φανταζόμαστε όλοι ότι δεν ανήκει στην πρώτη (ασφαλέστερη), ζώνη…

Αντί λοιπόν να κοιτάξουμε να θωρακίσουμε τα νησιά αυτά -ανεξάρτητα από τον ιό- προκειμένου να διασφαλίσουμε τη ζωή και την ανάπτυξη τους, κοιτάμε την εύκολη λύση, πνίξτε τα!

Καμία πολιτική τα τελευταία 30 χρόνια, δεν θέλησε να δώσει πραγματική λύση στο θέμα της υγειονομικής περίθαλψης των μικρών νησιών και όχι λόγο κόστους αλλά λόγο αδιαφορίας!».

Αναλυτικά η δήλωση της δημάρχου Τήλου:

Πρέπει η Πολιτεία να κατανοήσει επιτέλους ότι οι κάτοικοι των Μικρών Νησιών δεν είναι Πολίτες τρίτης κατηγορίας!

Το τελευταίο δε διάστημα πληθαίνουν οι φήμες και τα ρεπορτάζ που μιλούν για διαχωρισμό των τουριστικών προορισμών της χώρας, σε τρεις ζώνες ανάλογα με τις υγειονομικές υποδομές που διαθέτουν.

Τα μικρά νησιά με υγειονομική υποδομή έναν ανειδίκευτο γιατρό φανταζόμαστε όλοι ότι δεν ανήκει στην πρώτη (ασφαλέστερη), ζώνη…

Αντί λοιπόν να κοιτάξουμε να θωρακίσουμε τα νησιά αυτά -ανεξάρτητα από τον ιό- προκειμένου να διασφαλίσουμε τη ζωή και την ανάπτυξη τους, κοιτάμε την εύκολη λύση, πνίξτε τα!

Καμία πολιτική τα τελευταία 30 χρόνια, δεν θέλησε να δώσει πραγματική λύση στο θέμα της υγειονομικής περίθαλψης των μικρών νησιών και όχι λόγο κόστους αλλά λόγο αδιαφορίας!

Ναι, ναι αδιαφορίας! και μην βγει κανείς να μου πει πάλι ότι δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση για τον κορωναϊό ένας γιατρός, γιατί δεν είναι αυτό το θέμα!

Όλα αυτά τα χρόνια που τα πρακτορεία μετακινούν κόσμο στα μικρά νησιά, το πρώτο πράγμα που ρωτούν είναι τι υγειονομική κάλυψη υπάρχει σε αυτά. Έτσι δουλεύουν αυτά το σύστημα, το έμαθα εγώ που δεν είχα καμία σχέση με τον τουρισμό, δεν το γνωρίζουν οι αρμόδιοι?

Οπότε τώρα φτάσαμε μπροστά σε αυτά που τόσα χρόνια σπέρναμε, να θερίσουμε τους κόπους μας…. μόνο που αυτοί οι κόποι δεν είναι των νησιωτών, αλλά αυτών που διαχρονικά κυβέρνησαν αυτήν εδώ τη χώρα!

Και μην βγουν συμπεράσματα μικροπολιτικής γελοιότητας, η Καμμά κατηγορεί την κυβέρνηση, τους υπουργούς, τους βουλευτές, τον περιφερειάρχη…

Είμαι, ήμουν και θα είμαι εδώ για την Τήλο και για όλα τα μικρά νησιά της πατρίδας μου που υποφέρουν από την αδιαφορία όχι της μαμάς πατρίδας αλλά της… κακιάς μητριάς…

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος