Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020
 

Αποζημιώσεις και στους δημότες Αν. Σάμου για ζημίες που υπέστησαν από το προσφυγικό – μεταναστευτικό

Αναρτήθηκε: 29.04.2020

Ο δήμος Ανατολικής Σάμου εντάχθηκε στο μέτρο των αποζημιώσεων των δημοτών, από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, συνέπεια των ζημιών που υπέστησαν από το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Λόγω του ότι ο δήμος δεν ήταν ενταγμένος στο μέτρο των αποζημιώσεων κατά τα προηγούμενα έτη, όπως η Χίος και η Λέσβος, η δημοτική αρχή ζητά  αποζημίωση για όλα τα έτη που έχουν πληγεί οι πολίτες.

Η Ειδική Ομάδα Διοίκησης Έργου, συνεδρίασε με αντικείμενο την πραγματοποίηση ελέγχου και την καταγραφή των αιτημάτων, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του Ν. 4662/20 (παρ 4 άρθρο 195, ΦΕΚ Α’ 27).  Χθες ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και η έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής με αριθμ. απόφασης 63/2020. Οι αποφάσεις απεστάλησαν στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου προκειμένου να ελεγχθούν και να καταβληθούν στους δικαιούχους τα αντίστοιχα ποσά των αποζημιώσεων.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος