Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020
 

Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων της Υπηρεσίας Ασύλου – Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Αναρτήθηκε: 27.04.2020

Συνεχίζουν την απεργία και τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Ασύλου σε συμπαράσταση των απολυμένων συναδέλφων τους. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιούν  παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, με αίτημα  την ανάκληση της αναίτιας απόφασης  που υπουργού  κ. Μηταράκη να απολύσει 17 έμπειρους/ες συναδέλφους/ισσες με υποκρυπτόμενο κίνητρο τη συνδικαλιστική δίωξη».

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως «το Σωματείο Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου συνεχίζει την απεργία μέχρι την άμεση ανάκληση της απόφασης των στοχευμένων απολύσεων και οργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 27 Απριλίου και ώρα 12:00 μ.μ στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή κι άλλων Σωματείων.

Επιπρόσθετα, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών συμμετέχει με 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, σήμερα, στο πλευρό των απολυμένων συμβασιούχων εργαζομένων με κάλυψη της απεργίας από την ΑΔΕΔΥ και δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη του με από κοινού συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας».

Σημειώνεται πως, αναγνωρίζοντας ότι σε δύσκολους καιρούς οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες χρειάζονται οικονομική στήριξη για να μπορέσουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους, με ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. του Σωματείου ιδρύεται απεργιακό ταμείο με στόχο την έμπρακτη υλική υποστήριξη των απεργών (Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας αρ. 182/003974-89 και IBAN GR54 0110 1820 0000 1820 0397 489).

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος