Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
 

Αναστέλλεται η πληρωμή τριών δόσεων δανείων των ΟΤΑ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Αναρτήθηκε: 14.04.2020

Αναστέλλεται η καταβολή δόσεων από τους δήμους και τις περιφέρειες για δάνεια που έχουν λάβει από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Σύμφωνα με το άρθρο 34 της ΠΝΠ «Μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις» από τις 14 Απριλίου, η αναστολή θα ισχύσει από τον Μάιο  και για τρεις δόσεις, οι οποίες θα καταβληθούν, άτοκα, σε έντεκα μηνιαίες δόσεις , αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2021.

Αναλυτικά το άρθρο 34.

Άρθρο τριακοστό τέταρτο

Αναστολή παρακράτησης δόσεων για δάνεια προς ΟΤΑ α ́ και β ́ βαθμού

Για δάνεια χορηγηθέντα αποκλειστικά από τους πόρους του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων προς τους ΟΤΑ α ́ και β ́ βαθμού αναστέλλεται η παρακράτηση των τριών (3) επόμενων ενδεκατημορίων έναντι τοκοχρεωλυτικών δόσεων, αρχής γενομένης από τη δόση του μηνός Μαΐου 2020.

Η εξόφληση των τριών (3) δόσεων που αναστέλλονται σύμφωνα με το προηγούμενο εδάφιο θα πραγματοποιηθεί άτοκα εντός του έτους 2021 σε έντεκα (11) μηνιαίες ισόποσες δόσεις αρχής γενομένης από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Ολόκληρη η νέα ΠΝΠ

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος