Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
 

Δήμος Πλατανιά: Αντικατάσταση κεντρικών δικτύων ύδρευσης στις Βουκολιές και ασφαλτοτάπητα στην επαρχιακή οδό Βουκολιές Ταυρωνίτη

Αναρτήθηκε: 07.04.2020

Ο Δήμος Πλατανιά και η ΔΕΥΑΒΑ, αντικαθιστούν το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης, με παράλληλη κατασκευή παραφρεατίων αποχέτευσης, εντός του οικισμού των Βουκολιών και θα ακολουθήσει από το Δήμο η αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα.

Παράλληλα μετά από χρόνια ικανοποιείται η ανάγκη αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα σε τμήμα του επαρχιακού δρόμου Βουκολιές –  Ταυρωνίτη, με έργο που χρηματοδοτείται από την Π.Ε. Χανίων , στο πλαίσιο του σχεδιασμού που είχε εκπονηθεί και τώρα εκτελείται.

Τα παραπάνω έργα εκτελούνται στα πλαίσια υλοποίησης του  σχετικού προγραμματισμού, που είχε εκπονηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Το επόμενο διάστημα, θα συνεχισθούν οι παρεμβάσεις στην οδοποιία σε πολλές περιοχές του Δήμου Πλατανιά,  σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει.

Παρακαλούμε οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα ασφάλειας.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος