Σάββατο, 30 Μαΐου 2020
 

Δήμαρχος Χαλανδρίου: Δεν είναι ώρα για ανακαινίσεις και κλαδέματα

Αναρτήθηκε: 03.04.2020

Νέα έκκληση προς τους πολίτες να αποφεύγουν, για όσο διάστημα διαρκούν τα έκτακτα μέτρα αποτροπής της διασποράς του κορονοϊού, την απόρριψη ογκωδών αντικειμένων και κλαδεμάτων κάνει ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

Ο κ. Ρούσσος σημειώνει ότι το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου δουλεύει με υπερεντατικούς ρυθμούς για να διατηρήσει στην καθαριότητα στην πόλη και καλεί τους πολίτες να συνδράμουν την προσπάθεια, αποφεύγοντας ανακαινίσεις και κλαδέματα και αποθέτοντας σε κλειστές σακούλες και μέσα στους κάδους τα απορρίμματά τους.

Όλο αυτό το διάστημα το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας με τη συνδρομή δύο πλυντηρίων, τριών νέων σάροθρων και δύο υδροφόρων απολυμαίνουν τους κάδους απορριμμάτων -7.000 σε όλη την πόλη- και επίσης παγκάκια, στάσεις λεωφορείων, πλατείες και σημεία συγκέντρωσης πληθυσμού, όπως οι χώροι μπροστά από τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία.

«Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας Καθαριότητας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση της υγείας των πολιτών. Τους ευχαριστώ εκ μέρους όλης της πόλης. Είμαστε ευγνώμονες για τον επαγγελματισμό και το πνεύμα κοινωνικής προσφοράς», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου και κατέληξε:

«Παρακαλώ πολύ τους πολίτες να βοηθήσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, αυτούς που διακινδυνεύουν για να είναι καθαρή η πόλη μας. Δεν είναι η ώρα για ανακαινίσεις και κλαδέματα».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος