Σάββατο, 30 Μαΐου 2020
 

Tablets και κάρτες σύνδεσης από τον Δήμο Πεντέλης στους μαθητές που αδυνατούν να παρακολουθήσουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Αναρτήθηκε: 01.04.2020


Την παροχή συνδρομής του δήμου στους μαθητές που αδυνατούν να παρακολουθήσουν τα εξ αποστάσεως μαθήματα, τα οποία πραγματοποιούνται λόγω του κορονοϊού, αποφάσισε η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά. Με επιστολή της προς τους διευθυντές των σχολείων του δήμου ζήτησε να γίνει ακριβής καταγραφή του αριθμού των μαθητών που δεν διαθέτουν τον εξοπλισμό ή την πρόσβαση στο διαδίκτυο και ως εκ τούτου δεν μπορούν να ανταποκριθούν με επάρκεια στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ώστε η δημοτική Αρχή να φροντίσει για την παροχή tablets ή καρτών σύνδεσης στο ίντερνετ.

«Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε τους μαθητές που έχουν πραγματική ανάγκη και αδυνατούν σήμερα να παρακολουθήσουν τα εξ αποστάσεως μαθήματα. Με τη βοήθεια των διευθυντών των σχολείων, τους καταγράφουμε και θα τους παρέχουμε tablets και κάρτες σύνδεσης στο διαδίκτυο, ώστε να συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως διδασκαλία», ανέφερε η κ. Κεχαγιά και τόνισε: «Ως δήμος, από την πρώτη στιγμή, και σε αρκετές περιπτώσεις νωρίτερα και από τα ευρύτερα μέτρα, στεκόμαστε στο πλευρό των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη. Είμαστε δίπλα στην κάθε οικογένεια, στον κάθε γονιό και ιδιαίτερα στους μαθητές, που πρέπει να προσαρμοστούν σε έναν νέο τρόπο διδασκαλίας, που -όπως διαπιστώνουμε- δεν είναι προσβάσιμος σε όλους. Αυτό σημαίνει αλληλεγγύη, αυτό σημαίνει κοινωνική πολιτική, αυτό σημαίνει ισότιμη πρόσβαση στη μάθηση για όλους τους μαθητές».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος