Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020
 

Κ. Μουτζούρης: “Καθυστερεί αδικαιολογήτως η αποσυμφόρηση των ΚΥΤ”

Αναρτήθηκε: 26.03.2020

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην άμεση και δραστική αποσυμφόρηση των ΚΥΤ στη Λέσβο, Χίο και Σάμο προσάπτει στην κυβέρνηση ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Σε χθεσινή ανάρτησή του ο κ. Μουτζούρης αναφέρει:

«Καθυστερεί αδικαιολογήτως η άμεση και δραστική αποσυμφόρηση (έως την επιδιωκόμενη πληροί εκκένωση) των ΚΥΤ στη Λέσβο, Χίο και Σάμο από τις πολλές χιλιάδες μεταναστών με μεταφορά τους εκτός των νήσων , όπως έχει υποσχεθεί η Κυβέρνηση».

Υπογραμμίζει  πως  την ίδια στιγμή η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε. Ε. κα Ι. Γιόχανσον πρότεινε την μεταφορά ευπαθών ομάδων τους στην ενδοχώρα ως μέτρο προλήψεως από την διάδοση του κορονοϊού στα ΚΥΤ, «πρόταση που φαίνεται να απορρίπτεται , με το αιτιολογικό ότι … δεν υπάρχουν ακόμη κρούσματα στα ΚΥΤ!!»

Τέλος προειδοποιεί πως «θα προκύψουν πολύ μεγάλες ευθύνες στην ΑΠΕΥΚΤΑΙΑ εξέλιξη της εκδηλώσεως της ασθένειας στα στρατόπεδα. Άμεση δράση!!!».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος