Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020
 

Σε λειτουργία η εφαρμογή «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ» στον Δήμο Ρόδου

Αναρτήθηκε: 24.03.2020

Τη δυνατότητα να αιτηθούν πιστοποιητικά αλλά και να κάνουν ηλεκτρονικά τις πληρωμές τους, έχουν οι πολίτες της Ρόδου, με την καινοτόμα ηλεκτρονική υπηρεσία «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ», (www.teledimos.gr) που λειτουργεί ο Δήμος του νησιού.

Πρόκειται ,όπως αναφέρεται, για μια πρωτοβουλία του  Δημάρχου της Ρόδου και Προέδρου της Π.Ε.Δ.  Αντώνη Β. Καμπουράκη,  η υλοποίηση της οποίας έγινε από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικής Εξυπηρέτησης, ΚΕΠ, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  Ιωάννη Δ. Καμπούρη και τους συνεργάτες του.

“Με αφορμή τα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί κατά του κορονοϊού, ο Δήμος Ρόδου παρέχει ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους πολίτες. Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα με τα στοιχεία σύνδεσης taxisnet να πληρώσουν ηλεκτρονικά οφειλές και να υποβάλλουν αιτήσεις προς όλες τις υπηρεσίες του Δήμου με τη δυνατότητα παραλαβής του απαντητικού εγγράφου από συγκεκριμένα σημεία ή κατ’οίκον αποστολής του¨ενημερώνει ο Δήμος όποιον μπαίνει στην εφαρμογή.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος