Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
 

Πρόσθετα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας για πρόσφυγες και μετανάστες ζητά ο δήμαρχος Αν. Σάμου Γ. Στάντζος

Αναρτήθηκε: 23.03.2020

Πρόσθετα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας για τους πρόσφυγες και μετανάστες  ζητά ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γ. Στάντζος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του «οι πρόσφυγες μετανάστες κυκλοφορούν κατά μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες, στη πόλη , βάζοντας σε κίνδυνο πλέον την υγεία όλων».
«Ως Δήμαρχος ΖΗΤΩ και ΑΠΑΙΤΩ για την προστασία της δημόσιας υγείας την εφαρμογή ΑΜΕΣΑ πρόσθετων μέτρων ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ της ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ που θα αφορούν την πληθυσμιακή αυτή ομάδα, πριν να είναι αργά» αναφέρει ο κ. Στάντζος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο fb:

Τα μέτρα Απαγόρευσης άσκοπης κυκλοφορίας πολιτών, σήμερα δυστυχώς ισχύουν μόνο για τους κατοίκους της Σάμου οι οποίοι τα τηρούν υποδειγματικά και τους ευχαριστώ. Ευχαριστώ επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση και το Λιμεναρχείο Σάμου για την ομαλή εφαρμογή των μέτρων.
ΟΜΩΣ οι πρόσφυγες μετανάστες κυκλοφορούν κατά μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες,
στη πόλη , βάζοντας σε κίνδυνο πλέον την υγεία όλων.
Ως Δήμαρχος ΖΗΤΩ και ΑΠΑΙΤΩ για την προστασία της δημόσιας υγείας την εφαρμογή ΑΜΕΣΑ πρόσθετων μέτρων ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ της ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ που θα αφορούν την πληθυσμιακή αυτή ομάδα, πριν να είναι αργά.
Γιώργος Στάντζος

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος