Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020
 

Πρόγραμμα κοινωνικής βοήθειας με συσσίτιο και εξυπηρέτηση κατ’ οίκο στον Δ. Ελασσόνας

Αναρτήθηκε: 23.03.2020

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του δήμου Ελασσόνας, στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID-19, ενισχύει το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης με εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»και εργαζόμενους που υπηρετούν σε δομές και υπηρεσίες του Οργανισμού που έχουν ανασταλεί.

Το πρόγραμμα έκτακτης παροχής βοήθειας  το οποίο θα διαρκέσει από σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου, και μέχρι τη λήξη της έκτακτης κατάστασης λόγω του νέου κορονοϊού, περιλαμβάνει:

– Υπηρεσία διανομής συσσιτίου σε καθημερινή βάση

– Υπηρεσίες εξυπηρέτησης σε πολίτες που αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν, σε όσους δεν έχουν κοντά τους συγγενικά τους πρόσωπα καθώς και εκείνους που βρίσκονται στο φάσμα της οικονομικής ένδειας.

Για την Υπηρεσία συσσιτίου παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2493350218 και 6984117877.

Για την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης κατ’ οίκον ο Οργανισμός παρέχει πλέον τη δυνατότητα τηλεφωνικής υποστήριξης σε όσους το έχουν ανάγκη καλώντας στα τηλέφωνα 2493350218 και 6984117877, στους οποίους θα παρέχονται οι παρακάτω υπηρεσίες:

• πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

• παράδοσης τροφίμων μετά από τηλεφωνική παραγγελία

• εξόφλησης λογαριασμών ΔΕΚΟ, κινητής/σταθερής τηλεφωνίας κ.τ.λ

• παραλαβής αιτήσεων και παράδοσης πιστοποιητικών

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος