Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
 

Αναστέλλεται μέχρι τις 30 Μαρτίου η λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων με φυσική παρουσία δημοτών

Αναρτήθηκε: 19.03.2020

Αναστέλλεται μέχρι τις 30 Μαρτίου η λειτουργία υπηρεσιών του δήμου Πατρέων με φυσική παρουσία δημοτών. Όπως ανακοινώθηκε, η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού, στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας και κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ειδικότερα, αναστέλλεται η λειτουργία, με φυσική παρουσία δημοτών, των υπηρεσιών της πολεοδομίας, των οικονομικών υπηρεσιών, του τμήματος ανταποδοτικών τελών και Τ.Α.Π, του τμήματος πρωτοκόλλου, των γραφείων των δημοτικών κοινοτήτων, του τμήματος κοινωνικής πρόνοιας και του τμήματος τοπικής οικονομίας.

Για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις οι δημότες θα μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, θα λειτουργούν σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Εσωτερικών από 7:30 έως 15:00, μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και προγραμματισμένων ραντεβού.

Όσον αφορά το δημοτολόγιο και το ληξιαρχείο, οι συναλλαγές με το κοινό θα γίνονται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ή επικοινωνίας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τέλος, οι προγραμματισμένοι μέχρι και 30 Μαρτίου πολιτικοί γάμοι θα γίνονται με την παρουσία έως και 10 ατόμων, αφού πρώτα έχουν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα προστασίας.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος