Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020
 

Κλείνει το Άλσος Περιστερίου

Αναρτήθηκε: 15.03.2020

Στο κλείσιμο του ‘Αλσους Περιστερίου προχωρεί ο δήμος, ως μέτρο πρόληψης για τη διασπορά του κορονοϊού. Σε πρώτη φάση η απόφαση ισχύει έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου. Συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Δήμος Περιστερίου ανακοινώνει ότι θα παραμείνει κλειστό το ‘Αλσος Περιστερίου έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για προληπτικούς λόγους με στόχο την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού. Για οτιδήποτε άλλο θα υπάρξει νεότερη ειδοποίηση».

Στο μεταξύ, οι δήμοι της Αττικής, ο ένας μετά τον άλλο, ανακοινώνουν ειδικά μέτρα και τροποποιήσεις στα ωράρια των δημοτικών υπηρεσιών, ελέγχους ως προς την προσέλευση του κοινού και κυρίως ενεργοποίηση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ώστε οι δημότες να εξυπηρετούνται από το σπίτι τους και όχι με φυσική παρουσία. Κάποιοι δήμοι έχουν αρχίσει να δημιουργούν και σποτάκια με τα μέτρα προφύλαξης και το τι οφείλει να κάνει ο κάθε δημότης, όπως ο δήμος Βύρωνα

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος