Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
 

Τέταρτος νεκρός από τον κορονοϊό στη χώρα μας

Αναρτήθηκε: 15.03.2020

Ακόμα ένας ασθενής έχασε την ζωή του στη χώρα μας, από τον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στην Ελλάδα σε τέσσερα. Πρόκειται για έναν άνδρα 53 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. 

Την ίδια ώρα, στα 228 ανέρχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, μετά την επιβεβαίωση άλλων 38 περιστατικών, όπως ανακοίνωσε χθες ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας.

Το Σάββατο άλλοι δυο ασθενείς κατέληξαν από τον θανατηφόρο ιό, ένας 67χρονος στο νοσοκομείο Ζακύνθου και ένας ηλικιωμένος άνδρας 90 ετών στην Πτολεμαΐδα.

Ο πρώτος θάνατος από τον κορονοϊό SARS-CoV-2 στη χώρα μας είχε ανακοινωθεί την περασμένη Πέμπτη. Ήταν ένας 66χρονος, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών στις 2 Μαρτίου και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου. Το πρωί της 10ης Μαρτίου, ο ασθενής παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις θεραπευτικές παρεμβάσεις που έγιναν, στις 12 Μαρτίου 2020.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος