Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020
 

Σύσκεψη για μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό στο δήμο Αν. Σάμου

Αναρτήθηκε: 12.03.2020

Κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιου Στάντζου, πραγματοποιήθηκε, σήμερα το πρωί, σ

Σύσκεψη φορέων πραγματοποιήθηκε, σήμερα στη Σάμο μετά από πρόσκληση του δημάρχου Γ. Στάντζου με  θέμα τα μέτρα πρόληψης όσον αφορά την εκδήλωση και τη διασπορά του κορωνοϊού σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του αστυνομικού διευθυντή, του διοικητή του νοσοκομείου, εκπροσώπου του λιμενικού σώματος, του προϊστάμενου της πολιτικής προστασίας της αντιπεριφέρειας Σάμου, της προέδρου Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου, εκπροσώπους του Ερυθρού Σταυρού Παράρτημα Σάμου και εκπροσώπου της διοίκησης του ΚΥΤ. 
Υπήρξε ενημέρωση μεταξύ των φορέων για τις μέχρι τώρα ενέργειες που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και σχεδιάστηκε ο κοινός συντονισμός δράσεων όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αποτελεσματικότερη πρόληψη εμφάνισης κρουσμάτων με κοινό μέλημα την προστασία και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας του πληθυσμού. 
Στα πλαίσια της συνεχούς παρακολούθησης του θέματος και βάσει των οδηγιών του Υπουργείου, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σύσκεψη μεταξύ των φορέων.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος