Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
 

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Αναρτήθηκε: 11.03.2020

Κεκλεισμένων των θυρών η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την προστασία των πολιτών και των μελών του ΔΣ – Δήλωση του προέδρου του ΔΣ για την συνεδρίαση της Τετάρτης 11-3

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής συνεδριάζει την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 18.00 το απόγευμα. Είναι μια δημόσια διαδικασία που μπορεί να την παρακολουθήσει όποιος πολίτης, άμεσα ενδιαφερόμενος ή μη, το επιθυμεί. Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να στερήσουμε αυτό το δικαίωμα από κανένα. 

Όμως, λόγω των εκτάκτων συνθηκών που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο, όχι μόνο η Χώρα μας, αλλά ολόκληρος ο πλανήτης, οφείλουμε να εναρμονιστούμε με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας και τα μέλη του Δ.Σ. από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Έτσι, το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει κεκλεισμένων των θυρών, με την παρουσία μόνο των δημοτικών συμβούλων, του δημάρχου και των υπηρεσιακών παραγόντων που είναι απολύτως απαραίτητοι για την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Επειδή δεν γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει ο υγειονομικός συναγερμός, αναζητούμε και θα θέσουμε σε εφαρμογή εναλλακτικούς τρόπους παρακολούθησης του Δημοτικού Συμβουλίου για όσους ενδιαφέρονται, από την ασφάλεια του προσωπικού χώρου του κάθε πολίτη.

Με ψυχραιμία, σοβαρότητα και πιστή εφαρμογή των προληπτικών μέτρων αλλά και των μέσων ατομικής προστασίας, ελπίζουμε να ξεπεράσουμε γρήγορα και αλώβητοι την κρίση του κορονοϊού.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση

Γιώργος Πέτρου

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος