Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
 

Α. Τζιτζικώστας: Είμαστε πάντα έτοιμοι να συνδράμουμε το δύσκολο έργο του υπουργείου Υγείας

Αναρτήθηκε: 26.02.2020

“Είμαστε πάντα έτοιμοι να συνδράμουμε το δύσκολο έργο του υπουργείου υγείας” σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει από την εκδήλωση του πρώτου κρούσματος κορονoϊού, τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά την έναρξη σύσκεψης με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιείται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχουν ακόμη οι αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, Δημόσιας Υγείας Χρήστος Μήττας, ο επικεφαλής του αυτόνομου Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, Μπάμπης Στεργιάδης, οι διοικητές της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδος, Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης αντίστοιχα και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Νίτσας. Η σύσκεψη είναι κλειστή για τα μέσα ενημέρωσης.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος